top of page

Poliranje farova u Puli i Istri

Potreba za poliranjem farova dolazi s vremenom zbog najčešće vanjskih, posebice vremenskih uvjeta. Naime, automobili budu izloženi jakom suncu, vlazi, raznim kemikalijama koje nisu adekvatne za pranje vozila, a i događa se zbog dotrajalosti jer i originalni farovi imaju zaštitne slojeve.

 

U zadnje vrijeme na tehničkim pregledima traži se da farovi budu čisti i uredni radi bolje vidljivosti! Poliranje farova povećavanjem vidljivost doprinosi poboljšanju sigurnosti u vožnji.

Stoga je izuzetno bitno tada ispolirat farove, a prije toga i izbrusit odnosno skinut oštećene slojeve koji ostavljaju patinu, žućkaste mutne boje. Tek tada se ispolira  poželjno je zaštiti farove premazom da bi se sto vise odgodilo sljedeće oštećenje farova. Naime, brušenjem se skida zaštitni sloj, stoga ponovno zamućenje je moguće i unutar godine dana, naravno ovisno o svim gore navedenim faktorima (kiša, vlaga, jako sunce, jaki kemijski deterdženti). 

 

Pokrivamo područje Istre za poliranje farova automobila, kombija i drugih vozila – Pula, Rovinj, Poreč, Umag, Labin i Pazin te okolne općine. 

 

Svi naši klijenti dobivaju popust za dubinsko čišćenje auta ili drugog tapeciranog namještaja

 

Ps. Već kad ste nam auto povjeravate na poliranje farova pitajte o pogodnostima dubinskog čišćenja jer nudimo i djelomično dubinsko pranje vozila!
 

bottom of page