top of page

O nama

Malo smo obiteljsko poduzeće koje ima kao osnovu strast i ljubav prema automobilima, a uspješno poslujemo od 2008. godine. U našoj paleti proizvoda za automobilsku industriju ističu se aditivi, auto kozmetika i ovjes. Od usluga, tu su dubinsko čišćenje automobila ali i svog tapeciranog namještaja i poliranje farova.

 

Uvijek smo gledali ponudit svojim klijentima prije svega kvalitetu i posebnost. Surađujemo s tvornicama koje imaju iste temelje, dijele našu strast za održavanje vozila u vrhunskom stanju, bave se manufakturom i ističu se konstantnim inoviranjem. Naš glavni opskrbljivač, talijanska obiteljska tvornica Sintoflon, proizvođač sredstava za dubinsko čišćenje, sinonim je kvalitete u sektoru autoindustrije, održavanja tapeciranog materijala, plastika i ostalih dijelova automobila.

 

Sama usluga dubinskog čišćenja ima cilj dat pažnju Vašem vozilu, pa tako i Vašem tepihu, madracu ili kutnoj garnituri, jer ipak je to sve dio Vas i Vašeg slobodnog vremena da se na tim mjestima osjećate i dalje ugodno, opušteno jer oni odražavaju dio Vaše osobnosti i stila, kao i kad ste sjeli prvi dan u Vaše auto ili na Vaš kauč!

 

Obratite nam se s povjerenjem!

Praonica za dubinsko čišćenje Safety clean, Valdivalska 21, Pula

PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE

Deterdženti koje koristimo za dubinsko čišćenje jedinstvene su formule aktivnih sastojaka koji prodiru u tkanine izvlačeći nečistoće, a opet na bazi biorazgradivih tvari, ekološki su prihvatljivi i nisu štetni za Vaše zdravlje!      

 

bottom of page