top of page

Dubinsko čišćenje madraca u Puli i Istri

Preporučljivo je barem jednom godišnje napraviti dubinsko čišćenje madraca.  

 

Često zaboravimo da bi naš madrac mogao bit prljav jer se to nakupi s vremenom postepeno, stoga i neprimjetno. Tu se odmaramo, spavamo i provodimo trećinu svog života! Tek kad se madrac dubinski opere, osjeti se svježina i ugodnost odmora od madraca pa do kutne garniture gdje svakodnevno boravimo! Ne samo to, nakon kemijskog dubinskog čišćenja madrac je  dezinficiran sa sredstvima koja su biorazgradiva i ekološki prihvatljiva.

 

Po dogovoru termina dubinskog čišćenja madraca, dolazimo na Vašu adresu u Puli i Istri. Alternativno, možete nam dovesti madrac na čišćenje u naš prostor u Puli, Valdivalska 21 – praonica za dubinsko čišćnje Safety Clean, što i preporučamo zbog eventualnih dorada zbog neujednačenog sušenja. Proces sušenja madraca traje obično 2-3 dana.

 

Usluga dubinskog čišćenja madraca dostupna je za područje Istre: Pula, Rovinj, Poreč, Umag, Labin, Pula i okolna mjesta.

 

Svi naši klijenti dobivaju popust za iduće dubinsko čišćenje madraca ili drugog tapeciranog namještaja!

 

Ps. Već kad ugovarate ovu uslugu, raspitajte se o pogodnostima dubinskog čišćenja drugih komada tapeciranog namještaja ili automobila!

bottom of page