top of page

Dubinsko čišćenje kauča i kutnih garnitura u Puli i Istri

Preporučljivo je barem jednom godišnje napraviti kemijsko dubinsko čišćenje sofe, kutne garniture, fotelje ali i drugog tapeciranog namještaja – klupa za blagovaonicu, presvučenih stolica.

Čak i ako koristimo presvlake, poneke mrlje nađu svoj put do kauča i kutnih garnitura, a da ne spominjemo prašinu koja se s vremenom nakupi, a ne vidi se na površini. Činjenica je da kad smo u zatvorenom, većinom odmaramo na svojim kaučevima, sofama, kutnim garniturama i omiljenim foteljama. 
 
Na Vašoj lokaciji diljem Istre, vršimo dubinsko čišćenje:
•    kauča i sofe
•    fotelja
•    dvosjeda, trosjeda
•    kutne garniture
•    tapeciranih stolica odnosno stolica od tkanine
•    tapeciranih klupa
•    ostalog tapeciranog namještaja
 
Opere se, usisa se sva prašina i prljavština, pa se namoći tekućina koja prodire u dubine samog kauča ili sofe pranja, pusti se nekoliko minuta da djeluje. Zatim se na površini se trljaju mrlje, istom tekućinom i adekvatnom četkom, kako bi i najteže i najzahtjevnije mrlje bile uklonjene, kad se krene usisavat specijaliziranom mašinom za dubinsko čišćenje, znaci usisava se tekućinu i sa površine i iz dubine samog  kauča odnosno kutne garniture.  

Pritom koristimo samo profesionalna sredstva koji nisu štetna za okoliš ni Vaše zdravlje, a osim uklanjanja nečistoća, također dezinficiraju Vaš kauč, dvosjed, trosjed ili kutnu garnituru. Vratite stari izgled i sjaj svom tapeciranom namještaju! 

 

Vršimo uslugu dubinskog čišćenja kaučeva i kutnih garnituru po cijeloj Istri – Pula, Rovinj, Poreč, Umag, Labin, Pazin i okolnim općinama. 

Svi naši klijenti dobivaju popust za iduće dubinsko čišćenje kauča ili drugog tapeciranog namještaja!

 

Ps. Već kad ugovarate ovu uslugu, raspitajte se o pogodnostima dubinskog čišćenja madraca ili automobila!

 

DEZINFEKCIJA POVRSINA SA POTPUNO PRIRODNIM SREDSTVIMA

ETERICIN ULJIMA SA SREBROM
 

IMG_4719.jpg
KAUC NA YACHTI
NA YACHTI
bottom of page