top of page

Dubinsko čišćenje automobila u Puli i Istri

Kada pranje u autopraonici nije dovoljno, vrijeme je za temeljito dubinsko čišćenje! Zašto odabrati baš Safety Clean praonicu vozila? Jednostavno, izglancat ćemo Vam automobil ili kombi :) Posvećenost detaljima i prilagođena usluga ono su što nas izdvaja od ostalih. 

Kod automobila je moguće dogovorit pranje kompletne unutrašnjosti, što podrazumijeva osim siceva i tepiha, također vrata, gepek, instrumental tablu, strop, volan, ručice mjenjača, ručne kočnice itd. Također, moguće je dogovorit samo pranje siceva i tepiha

Kod određivanja cijene usluge dubinskog čišćenja, nije bitna marka, već veličina vozila i količinu prljavštine koju treba ukloniti, tako da najčešće dijelimo auta na:
•    mala gradska auta (poput Corse, Polo-a, Punta, Fiesta-e, Clio-a) 
•    srednja auta (kao Golf, Focus, Stilo, Peugeot 307/308), 
•    karavan i veća auta, tj. limuzine i SUV. 

Prilikom čišćenja Vašeg limenog ljubimca, koristimo samo visoku profesionalnu auto kozmetiku talijanskog lidera na tržištu za lubrifikante i specijalizirane proizvode njege automobila, tvrtke Sintoflon.

Dugogodišnje iskustvo i dobra suradnja sa stručnim timom poduzeća, omogućava konstantna unapređenja proizvoda. Stoga, bitno je naglasiti da proizvodi koje koristimo za dubinsko čišćenje nisu štetni za zdravlje, Vaše auto ni za okoliš: biorazgradivi su i ekološki prihvatljivi.  

Način rada: detaljno ćemo usisati cijelo auto i otkloniti sve predmete, zatim ćemo oprati siceve i iz dubine istih ćemo izvući odstajalu prljavštinu. Nakon toga ćemo oprati tepihe pa gepek. Zatim odmastit ćemo instrumental tablu, volan, ručicu mjenjača, kao i ručnu kočnicu pa vrata. Na tim dijelovima najčešće se s vremenom sakupi masnoća od ruku, a volan zna čak poprimit i drugu boju, pa se tim postupkom vraća originalna boja kako bi Vaš auto poprimio sjaj kojeg je imao kad je bio nov. 

Obavezno je dogovorit termin za dubinsko čišćenje automobila li kombija. Najčešće se auto opere kod nas gdje imamo sve na raspolaganju kako bi ga doveli u najbolje moguće stanje da mi prvi budemo zadovoljni. Ako niste u mogućnosti dovesti svoje vozilo u našu praonicu za dubinsko čišćenje, moguće je dogovoriti preuzimanje automobila ili kombija te vraćanje istog na lokaciju koja Vam odgovara. 
 
Pokrivamo područje Istre za dubinsko čišćenje automobila, kombija i drugih vozila – Pula, Rovinj, Poreč, Umag, Labin i Pazin te okolne općine. 

Svi naši klijenti dobivaju popust za iduće dubinsko čišćenje auta ili drugog tapeciranog namještaja

Ps. Već kad nam auto povjeravate na dubinsko čišćenje, pitajte o pogodnostima vezano za uslugu poliranja farova

Moguće je ugovoriti redovno održavanje automobila (minimalno dvije godine) i iskoristiti pogodnost do 50% popusta. Mjesečno detaljno usisavanje od 60kn po vozilu. 

 

Dezinfekcija vozila etericnim uljima sa srebrom!!!

KLIMA u AUTU

ČIŠĆENJE +DEZINFEKCIJA

Dolazi toplije vrijeme i počinjemo paliti klimu u autu.

Osjećate neugodan miris koji se širi zrakom?

Uglavnom su to nakupine nečistoća i bakterija koje su se nataložile u zimskim mjesecima

Kako riješiti?

Čišćenjem i dezinfekcijom klime, po potrebi i mijenjanjem filtera!

Odrađujemo sve navedeno, cijena: od 100 kn na gore

Želimo udisati čisti i svjež, ali prije svega ZDRAVI zrak u autu, jer je to postor u kojem boravimo svaki dan.

Javite nam se i dogovorite svoj termin!


 

Alfa Romeo 4 C
BMW F10
unutasnjost BMW E60
BMW e 60
Peugeot 2008
UNUTRASNJOST GOLFA V
PRANJE STROPOVA
BMW Z3
BMW z3
IMG_3193.jpg
OCTAVIA
PRLJAVO/CISTO
bottom of page